Parkering

Vi anbefaler alle at bruge offentlig transport eller at cykle til festivalen. Det er bedre for miljøet, og vi vil hellere bruge parkeringspladserne til bedre campingfaciliteter.

Vi forstår imidlertid, at nogle bliver nødt til at tage bilen, og vi har derfor en række parkeringspladser til rådighed i forbindelse med Roskilde Festival.

 

Parkering for frivillige

Der findes to store parkeringsområder for biler – EAST og WEST (som er underopdelt i to zoner: W og WY).

Som frivillig har du mulighed for at parkere dit køretøj ved parkeringsområderne for frivillige. Dette er gratis og kræver blot, at du viser dit armbånd ved indkørsel. Områderne er placeret ved W, EY og WY.

W er til korttidsparkering, mens du er på vagt, mens EY og WY er til langtidsparkering. Der er ca. 15 minutters gang fra p-arealerne til, du er på festivalen.​​

Ønsker du en parkeringsplads med anden placering, kan du købe en parkeringsplads i betalingsområderne på lige fod med festivaldeltagere.

Se kort over parkeringsområder

 

Åbningstider for parkeringsområder

W (korttidsparkering), ​WY (langtidsparkering) og EY (langtidsparkering):

Lørdag 24. juni kl. 07.00 til søndag 2. juli kl. 12.00

 

Generelt om parkering

Der er ingen overvågning på områderne, så sørg for, at din forsikring dækker eventuelle skader eller tyveri.

Det er ikke tilladt at overnatte i bilen.

Brug af åben ild, gasblus eller andre varmekilder er ikke tilladt på områderne.

 

Restricted Parking for frivillige med særlige parkeringsbehov

Nord for Darupvej ved port 3, samt ved Handelsskolen, bycentre og på depotet i Vor Frue er der parkeringsområder, som kræver særlige parkeringstilladelser.

På samme måde som armbånd og kørselstilladelser, tildeles disse tilladelser individuelt i People af de respektive divisioner til biler med særlige parkeringsbehov.

Tekst